SARADNICI
| Početna strana |

 

 

 

Poštovani posetioci, otvoreni  smo za saradnju sa vama ( zato smo i osmislili ovaj sajt ) -  POGLED će rado ustupiti prostor kako za dela SF žanra isto tako i za naučne i edukativne tekstove iz raznih oblasti ( koji budu napisani u popularnom, ne previše uskostručnom stilu ), ali nikako nećemo dati prostor astrologiji, proročanstvima šarlatana, reklamama bioenergetičara i onih sa viskovima i rašljama, nadritravarima i nadrilekarima koji na ljudskoj muci i bolesti zgrću grdne pare, gatanju, zapisima, kartama, pasulju, proricanju sudbine, belim, crnim i u svim bojama farbanim magovima, učiteljima vatre, sunca, vode, zemlje, deteline, raznim sektašima, te masonima koji su odlučili da sve to razobliče i kažu jedinu i pravu istinu pred javnošću i sl.

Ukoliko smatrate da neka vaše SF delo, ili originalan naučno-popularni i edukativni tekst, zaslužuje da se publikuje na Internetu,  pošaljite nam ga elektronskom poštom (attach) kao Word dokument (Verdana font - keyboard Hr). Nije uslov, ali bi bilo poželjno da tekst nije objavljivan i da ga nema na drugim Yu SF sajtovima. Za originalnost odgovaraju isključivo autori i POGLED se unapred ograđuje od svih vidova plagijata! Sa svoje strane mi ćemo se truditi da na sajt ne bude postavljen ni jedan tekst koji bi na bilo koji način mogao povrediti bilo čija nacionalna, verska, moralna ili etička osećanja.

Ako nam pošaljete neki svoj tekst i on zadovolji ne baš toliko visoke i prefinjene kriterijume - svrha postojanja ovoga sajta ( za sada ) je da se što više tekstova sa raznih strana publikuje u ovom obliku - moći ćete svoje delo čitati i gledati na ovom mestu za kratko vreme, pod uslovom da tekst pošaljete u obliku koji je definisan.

U slučaju da urednik bude smatrao da su nekom vašem tekstu potrebne značajnije korekcije, prvo ćemo ga poslati autoru u onom obliku za kojeg budemo mislili da je odgovarajući, kako bismo obezbedili saglasnost za postavljanje na POGLED, jer nama nije u cilju da se bilo ko naljuti zbog intervencije nad autorskim tekstom. 

Uz tekst obavezno poslati puno ime i prezime, pseudonim (ukoliko se želi publikovanje teksta pod pseudonimom), adresu, broj telefona, e-adresu i broj lične karte.

 Ove  podatke  POGLED  neće  ni u kom  slučaju  zloupotrebiti !

Poželjna je i kratka biografija (u posebnom dokumentu) koja bi se na sajt mogla postaviti kao zasebna strana, ka kojoj bi vodio link sa strane sa Vašim tekstom.

Za priče i druge tekstove, koji se postave na sajtu POGLED, neće biti isplaćivan honorar, što znači da ih autori besplatno ustupaju za ovaj oblik publikovanja, kako bi pružili uvid u svoje stvaralaštvo. Sa svoje strane, POGLED tim neće priče i tekstove iskoristiti ni u kakvu drugu svrhu, osim za postavljanje na ovaj sajt.

Na ovu adresu možete poslati svoje radove:  POGLED u budućnost